HTML

Bonyai Peter

Friss topikok

Címkék

a siker titka (2) befolyásos (1) befolyásosság (1) blog (2) bónyai péter (2) Bónyai Péter (1) cél (1) célok (1) célok elérése (1) direkt (1) direkt értékesítés (2) elérni a célt (1) elérni a sikert (1) előny (1) építés (2) eredmény (2) eredmények (1) értékesítés (1) fejlődés (1) gazdaggá válni (1) gazdagnak lenni (1) gazdagság (2) hálózat (3) hálózatépítés (3) hálózati marketing (1) hálózat építés (4) hogy legyek sikeres (1) inspiráció (1) inspirálás (1) képzés (1) lezárás (1) marketing (3) megfelelő gondolkodás (1) megoldás (1) mlm (12) mlm blog (5) mlm hálózat (2) mlm képzés (1) mlm rendezvény (1) mlm rendszer (1) mlm siker (6) mlm tanács (3) mlm tanácsok (1) mlm tippek (4) mlm tréning (2) mlm vezető (5) motíváció (1) motíválás (1) multi level marketing (2) mult level marketing (1) munka (1) nehézségek (1) netwok marketing (1) network (1) network marketing (5) oktatás (1) online munka (1) ötlet (1) ötletek (1) otthoni (1) otthoni munka (1) otthoni üzlet (1) pénzkeresés (1) peter bonyai (1) probléma (1) rendezvény (1) segítség (1) siker (10) sikereket elérni (2) sikeres (3) sikeresen (1) sikeresnek lenni (3) sikeressé válni (4) sikeres ember (5) sikeres emberek (2) sikeres mlm (1) sikeres mlm vezető (1) sikere elérése (1) sikert elérni (1) siker ötletek (4) siker tanács (1) siker tippek (1) siker titka (3) siker titkai (2) szabadidő (1) személyiség (1) személyiségteszt (1) személyiségtípusok (1) szenvedés (1) tanács (1) tanulás (1) tapasztalat (1) tipp (1) tippek (1) több szabadidő (1) tréning (1) tudás (1) üzlet (2) üzleti (1) üzletkötés (1) vezető (4) boldogság (1) Bónyai Péter (3) célok elérése (1) éld az életet (1) érd el a célod (1) értékeld ami van (1) hála (1) hálásnak lenni (1) hálózat építés (1) legyél boldog (1) légy hálás (1) légy pozitív (1) maradj pozitív (1) megfelelő gondolkodás (1) megfelelő hozzáállás (1) mlm akadémia (1) mlm blog (2) mlm cég (1) mlm cégek (1) mlm hirdetés (1) mlm magazin (1) mlm magyar (1) mlm munka (1) mlm rendszer (2) mlm rendszerek (1) mlm siker (2) mlm üzlet (2) mlm vállalkozás (1) network marketing (2) online mlm (1) peter bonyai (1) pozitív gondolkodás (1) siker (1) siker titka (1) Címkefelhő

MLM RENDSZEREK KONTRA MINDEN EGYÉB KARRIER FORMA!

2014.04.19. 14:51 Bonyai Peter

Sziasztok! Bónyai Péter vagyok.

Had kérdezzek valamit. Te is azon emberek egyik vagy akiknek feláll a szőr a hátán, ha meghallja azt a szót, hogy MLM? Esetleg ismersz olyat, aki köpköd, utálkozik, gyűlölködik, ha meghallja ezt a három betűt? Akkor olvass tovább, mert elmagyarázom, hogy mi is az amire olyan sokan fúj-ognak, és a cikk végén szeretném, ha lenne egy tiszta kép arról, hogy mi is az amit visszautasítasz.

Szeretnéd, ha összehasonlítanám a network marketinget az összes létező karrier formával? A bejegyzés végére egy teljes képet fogsz kapni arról, hogy miről is szól ez a szakma. Egy kicsit hosszúra sikeredett, mivel rengeteg információról van szó.

Biztos vagyok benne, hogy sokakat fel fogok mérgesíteni, de sokak viszont meg fogják érteni, hogy miről is szól ez a szakma.

Most azokhoz szólok, akik gúnyosan, mérgesen, felháborodva és gyakran sértően utasítják vissza a különböző lehetőségeket. Teszik ezt úgy, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mit utasítanak vissza. Hadd magyarázzam el, hogy mi is a network marketing azoknak, akik köpködnek, fújjognak amikor meghaljak azt a három betűt, hogy MLM.

Azoknak is szól ez a bejegyzés akik megpróbálkoztak MLM-el valamilyen formában, de nem értek el sikereket, és ennek okán mindenféle rosszat terjesztenek erről a szakmáról.

AZ MLM NEM TÖKÉLETES, DE JOBB MINT AKÁR MI MÁS!mlm rendszerek

Először hadd tisztázzak le valamit. A cikket amit írok egy könyv inspirált, amit egy nagyon híres MLM vezető írt.

Eleged van a folyamatos robotolásból, hogy küzdened kell a megélhetésért? Gondolkodtál már azon, hogy vajon van-e jobb módja annak, hogy pénzt keress?

A jó hír, hogy van egy jobb mód! Csak ez egy kicsit másabb mint ahogy te azt gondolod. És köze sincs ahhoz amit az iskolában tanítottak neked.

A könyv szerzője a rengeteg külföldi útja során folyamatosan megkérdezte a közönséget, hogy szerintük milyen a tökéletes munka. Hogyan kell elképzelegni a tökéletes karriert? A több százezer ember 30 országból a következőképpen nyilatkozott.

Íme a tökéletes karrier listája:

  • Nincs főnök
  • Nincs ébresztő óra
  • Nincs politika
  • Nincs alkalmazott
  • Nincsenek kompromisszumok
  • Nincs diszkrimináció
  • Nem kell iskolai végzettség
  • Jó termék, vagy szolgáltatás
  • Korlátlan fizetés
  • Passzív jövedelem
  • Élvezni a munkát
  • Rengeteg szabadidő
  • Maradandót alkotni
  • Személyes fejlődés
  • Nemzetközi kapcsolatok
  • Valami jót létrehozni
  • Alacsony kockázat
  • Alacsony kezdő befektetés
  • Független a gazdaságtól
  • Adókedvezmények
  • Élmény

Körülbelül ennyi…Meg lehet, hogy tudnál hozza adni pár dolgot, de abban egyetérthetünk, hogy ez egy elég jó lista nem?

Gondolj csak bele, hogy olyan munkát végzel, ami megfelel ezeknek a követelményekének.

Minden munka amiket ismerünk a következő csoportokba oszthatók:

1. Fizikai munka

2. Szellemi munka

3. Értékesítés

4. Hagyományos vállalkozás/üzlet

5. Befektetés

 

Fizikai munkák:mlm rendszerek

Olyan szakmák, mesterségek tartoznak bele, amik kétkezű munkát igényelnek. Azok a munkások alkotják, akik megjavítanak, felépítenek, megszerelnek, megtisztítanak, szervizelnek valamit. Majdnem mindannyian dolgoztunk/dolgozunk ebbe a kategóriába. Hadd kérdezzek valamit! A Fizikai munka hány pontban felel meg a tökéletes karrier listából? Lehet, hogy van egy jó termék, egy jó szolgáltatás, esetleg alacsony befektetés, vagy alacsony kockázat. A probléma az, hogy fizikai munkával soha nem fogsz oda eljutni, ahova szeretnél. Szóval kijelenthetjük, hogy a fizikai munka NEM tartozik a tökéletes karrierek köze! Ugye?

Szellemi munkák:

Olyan emberek tartoznak ide, akik szellemi, adminisztrációs munkát végeznek, irányítanak, menedzselnek valamit, vagy valakiket. Legtöbbször irodákban dolgoznak. Ezek az emberek legtöbbször valakinek dolgoznak, és alkalmazottak. Ez az egyik legvonzóbb karrier az emberek szamara. A szellemi munka biztonságos és megbízható karriernek tűnik az emberek számára. Azonban ez az utóbbi időben megváltozott. Sok esetben munkaszerződést kötnek az alkalmazottakkal, és ha jól dolgozol, akkor meghosszabbítják azt. Kétfelé embertípus választja ezt a fajta karriert. A törtetők és akik csak el akarnak bújni. A törtetők motiváltak, el akarnak érni egy bizonyos szintet, valamint tele vannak energiával, ötletekkel. Egyszerűen feljebb akarnak lépni a ranglétrán, ami nagyon jó tulajdonság. De azonban van egy negatív oldala is annak, ha törtető vagy. Ha törtetővé válsz, akkor azzal egy időben célponttá is. Mivel a főnököd nem akarja, hogy túlságosan feljebb kerülj a ranglétrán. Ennek érdekében, hogy ezt elkerülje, mlm rendszerekgyakran lépéseket is tesz, mint például megszégyenítés, valamint az előléptetés megakadályozása. Tehát a saját főnökük tartja őket vissza, nehogy túlságosan feljebb jussanak. Ezeknek az embereknek nem árt, ha megtanulják jól “benyalni” magukat a főnöküknél. És ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen jó vagy a munkádban. Nem árt, ha jó kapcsolatot alakítasz ki magas beosztású emberekkel. Sokan akik ebbe a kategóriába tartoznak, nem is igazán törtetők, hanem egyszerűen csak jo viszonyt alakítanak ki a megfelelő emberekkel. Szóval, ha ebbe a kategóriába akarsz dolgozni, és előrébb szeretnél jutni, jobb ha tudod, hogy jól kell tudnod “nyalni” hogy eredményeket érhess el.

Beszéljünk egy kicsit azokról, akik csak el akarnak bújni. Ezek az emberek akik nem szeretnek nyalni, de viszont szükségük van a munkahelyre. Ők nem tűnnek ki a tömegből, nem beszélnek meetingeken, új ötletekről, egyszerűen elbújnak. Lehajtott fejjel azt csinálják, amit mondanak nekik. Ebben az új gazdaságban egyre nehezebb elbújni. Szóval bujkálással nem lehet karriert elérni,

Térjünk vissza a tökéletes karrier listához! Vajon a szellemi munkáról elmondhatjuk, hogy a tökéletes karrier? Egyértelműen NEM!

Üzletkötés, értékesítés:

 

A cikk folytatása a www.peterbonyai.com oldalon található. Ígérem, ha végigolvasod a cikket, egy tiszta képet fogsz kapni arról, hogy miről is szól ez a szakma. Rengeteg más információt is találhatsz amiből, sokat fogsz tanulni.

 

Bónyai Péter

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterbonyai.blog.hu/api/trackback/id/tr976052926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása