HTML

Bonyai Peter

Friss topikok

Címkék

a siker titka (2) befolyásos (1) befolyásosság (1) blog (2) Bónyai Péter (1) bónyai péter (2) cél (1) célok (1) célok elérése (1) direkt (1) direkt értékesítés (2) elérni a célt (1) elérni a sikert (1) előny (1) építés (2) eredmény (2) eredmények (1) értékesítés (1) fejlődés (1) gazdaggá válni (1) gazdagnak lenni (1) gazdagság (2) hálózat (3) hálózatépítés (3) hálózati marketing (1) hálózat építés (4) hogy legyek sikeres (1) inspiráció (1) inspirálás (1) képzés (1) lezárás (1) marketing (3) megfelelő gondolkodás (1) megoldás (1) mlm (12) mlm blog (5) mlm hálózat (2) mlm képzés (1) mlm rendezvény (1) mlm rendszer (1) mlm siker (6) mlm tanács (3) mlm tanácsok (1) mlm tippek (4) mlm tréning (2) mlm vezető (5) motíváció (1) motíválás (1) multi level marketing (2) mult level marketing (1) munka (1) nehézségek (1) netwok marketing (1) network (1) network marketing (5) oktatás (1) online munka (1) ötlet (1) ötletek (1) otthoni (1) otthoni munka (1) otthoni üzlet (1) pénzkeresés (1) peter bonyai (1) probléma (1) rendezvény (1) segítség (1) siker (10) sikereket elérni (2) sikeres (3) sikeresen (1) sikeresnek lenni (3) sikeressé válni (4) sikeres ember (5) sikeres emberek (2) sikeres mlm (1) sikeres mlm vezető (1) sikere elérése (1) sikert elérni (1) siker ötletek (4) siker tanács (1) siker tippek (1) siker titka (3) siker titkai (2) szabadidő (1) személyiség (1) személyiségteszt (1) személyiségtípusok (1) szenvedés (1) tanács (1) tanulás (1) tapasztalat (1) tipp (1) tippek (1) több szabadidő (1) tréning (1) tudás (1) üzlet (2) üzleti (1) üzletkötés (1) vezető (4) boldogság (1) Bónyai Péter (3) célok elérése (1) éld az életet (1) érd el a célod (1) értékeld ami van (1) hála (1) hálásnak lenni (1) hálózat építés (1) legyél boldog (1) légy hálás (1) légy pozitív (1) maradj pozitív (1) megfelelő gondolkodás (1) megfelelő hozzáállás (1) mlm akadémia (1) mlm blog (2) mlm cég (1) mlm cégek (1) mlm hirdetés (1) mlm magazin (1) mlm magyar (1) mlm munka (1) mlm rendszer (2) mlm rendszerek (1) mlm siker (2) mlm üzlet (2) mlm vállalkozás (1) network marketing (2) online mlm (1) peter bonyai (1) pozitív gondolkodás (1) siker (1) siker titka (1) Címkefelhő

HOGYAN NE ÉLD AZ ÉLETED! A MÓDSZER, MELY NEKEM SOKAT SEGÍTETT!

2016.01.09. 18:01 Bonyai Peter

Adhatok pár tippet neked azzal kapcsolatban, hogyan ne éld az életedet?

Szia! Bónyai Péter vagyok. Kérdezhetek valamit? Napról napra azon vagy, hogy változást hozz az életedbe? Folyamatosan azon jár az agyad, Hogyan ne éld az életed! A Módszer, mely nekem sokat segített! hogyan ne éld az életed Hogyan Ne Éld az Életed! A Módszer, Mely Nekem Sokat Segített! Hogyan Ne   ld az   leted A M  dszer Mely Nekem Sokat Seg  tett3 e1452348820756hogyan érhetnél el sikereket, de nem akarnak összejönni a dolgok? Unod már, hogy egy helyben jársz? Csalódott vagy, amikor egy ismeretlen ember feltűnik a láthatáron, és nagyon rövid idő alatt, sikert sikerre halmoz? Te pedig nem érted, hogy csinálja mindezt? Te is szeretnéd, ha az életed 180 fokos fordulatot vetne és végre elkezdenének jönni a jó dolgok? Akkor olvass tovább, mert adni fogok pár tippet azzal kapcsolatban, hogyan éld, és, hogy ne éld az életedet.

Hogyan éld az életed?

Ebben a bejegyzésben megosztok veled egy személyes történetet is. Elmondom, hogy nekem mi segített leginkább, aztán majd te eldöntöd, hogy alkalmazod-e, vagy sem, rendben? Hadd kérdezzem meg láttad az “Igen Ember” című filmet Jim Carrey-vel? Ha még nem, akkor nézd meg mindenképp. Meg fogod látni, hogy mekkorát változik a főszereplő élete, miután elkezdi másképpen élni az életet.

Gondolkodtál valaha azon, hogy egy apró döntésnek mekkora jelentősége lehet az életedre nézve? Mondjuk egy kávé, egy mozi, egy új autó, Hogyan ne éld az életed! A Módszer, mely nekem sokat segített!5 hogyan ne éld az életed Hogyan Ne Éld az Életed! A Módszer, Mely Nekem Sokat Segített! Hogyan Ne   ld az   leted A M  dszer Mely Nekem Sokat Seg  tett5 e1452348897760hogy bemész egy adott boltba, hogy felveszed a telefont, hogy nem mész el egy találkozóra… Gondolj csak bele egy kicsit! Fogadni mernék, hogy életed legnagyobb eseményei mind egy apró dolognak tudhatóak be. Valaki élete szeremét egy bárban, étteremben, edzésen, koncerten, buliba… ismerte meg. Azóta boldog párkapcsolatban él, szerelmes és soha többé nem lesz egyedül. De ez mind egy apró döntésen múlt, hogy elmegy-e, vagy sem, igaz? De mi van akkor, ha az illető nem megy el? Akkor az élete még mindig ugyan olyan unalmas lenne, mint amilyen előtte volt, ugye? Szóval mi ebből a tanulság? Egy apró döntés képes az egész életedet megváltoztatni.

Hogyan ne éld az életed? 

Nagyon sok ember úgy éli a mindennapjait, hogy minden lehetőségre, felkérésre, meghívásra, alkalomra, telefonhívásra NEM-et mondanak. Közben meg nem értik, hogy miért nem akar megváltozni az életük. Garantálom neked, ha azok az emberek az összes lehetőségre IGEN-t mondtak volna, teljes más emberek lennének és az életük 180 fokos fordulatot vetne.

Kövesd a Jeleket!

A folytatáshoz és a videóhoz, melyet az Alpokban egyik hegycsúcsán vettem fel, kattints IDE! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterbonyai.blog.hu/api/trackback/id/tr548255438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása