HTML

Bonyai Peter

Friss topikok

Címkék

a siker titka (2) befolyásos (1) befolyásosság (1) blog (2) Bónyai Péter (1) bónyai péter (2) cél (1) célok (1) célok elérése (1) direkt (1) direkt értékesítés (2) elérni a célt (1) elérni a sikert (1) előny (1) építés (2) eredmény (2) eredmények (1) értékesítés (1) fejlődés (1) gazdaggá válni (1) gazdagnak lenni (1) gazdagság (2) hálózat (3) hálózatépítés (3) hálózati marketing (1) hálózat építés (4) hogy legyek sikeres (1) inspiráció (1) inspirálás (1) képzés (1) lezárás (1) marketing (3) megfelelő gondolkodás (1) megoldás (1) mlm (12) mlm blog (5) mlm hálózat (2) mlm képzés (1) mlm rendezvény (1) mlm rendszer (1) mlm siker (6) mlm tanács (3) mlm tanácsok (1) mlm tippek (4) mlm tréning (2) mlm vezető (5) motíváció (1) motíválás (1) multi level marketing (2) mult level marketing (1) munka (1) nehézségek (1) netwok marketing (1) network (1) network marketing (5) oktatás (1) online munka (1) ötlet (1) ötletek (1) otthoni (1) otthoni munka (1) otthoni üzlet (1) pénzkeresés (1) peter bonyai (1) probléma (1) rendezvény (1) segítség (1) siker (10) sikereket elérni (2) sikeres (3) sikeresen (1) sikeresnek lenni (3) sikeressé válni (4) sikeres ember (5) sikeres emberek (2) sikeres mlm (1) sikeres mlm vezető (1) sikere elérése (1) sikert elérni (1) siker ötletek (4) siker tanács (1) siker tippek (1) siker titka (3) siker titkai (2) szabadidő (1) személyiség (1) személyiségteszt (1) személyiségtípusok (1) szenvedés (1) tanács (1) tanulás (1) tapasztalat (1) tipp (1) tippek (1) több szabadidő (1) tréning (1) tudás (1) üzlet (2) üzleti (1) üzletkötés (1) vezető (4) boldogság (1) Bónyai Péter (3) célok elérése (1) éld az életet (1) érd el a célod (1) értékeld ami van (1) hála (1) hálásnak lenni (1) hálózat építés (1) legyél boldog (1) légy hálás (1) légy pozitív (1) maradj pozitív (1) megfelelő gondolkodás (1) megfelelő hozzáállás (1) mlm akadémia (1) mlm blog (2) mlm cég (1) mlm cégek (1) mlm hirdetés (1) mlm magazin (1) mlm magyar (1) mlm munka (1) mlm rendszer (2) mlm rendszerek (1) mlm siker (2) mlm üzlet (2) mlm vállalkozás (1) network marketing (2) online mlm (1) peter bonyai (1) pozitív gondolkodás (1) siker (1) siker titka (1) Címkefelhő

Visszautasíthatatlan üzletkötő!

2014.04.05. 15:11 Bonyai Peter

Sziasztok Bónyai Péter vagyok!

 

Szeretnéd megtudni, hogy hogyan kell úgy üzletet/hálózatot építeni, hogy soha ne legyél visszautasítva? Hogy ne érezd magad kellemetlenül? Hogy folyamatosan erős maradj? Akkor a következő videó neked való!üzletkötő

Ebben a videóban meg fogod tanulni, hogy hogyan kell az idegen embereket megközelíteni, felkelteni az érdeklődésüket úgy, hogy még esélyt sem adsz, hogy visszautasítsanak! Sőt inkább te utasítod vissza őket, ha nem fogták fel amit mondasz nekik, és ne akarnak kisegíteni téged.

Nem csak megmutatom, hanem lepésről lepésre el is mondom, hogy mit kell mondani!

Na hogy tetszik ez?

Akkor csak figyelj!

A leghatékonyabb és leggyorsabb üzletkötő!

Ezt a technikát úgy hívják, hogy INDIREKT.

Ebben az üzletben ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer, ha ismeretlenekkel beszélsz az üzletről. Az ismerősök már ismernek téged, tudják, hogy miket, vagy miket nem értél el az üzletben. Szóval én mindig azt mondom, hogy az ismerősök csak gyakorlásnak valók :) Tudom sok cég nem ezt állítja. Szóval az üzlet építése során előbb-utóbb el fog következni az az idő, amikor elfogynak az ismerősök, és muszáj, hogy ismeretlenekkel beszélj az üzletről, és felkeltsd az érdeklődésüket.

Ez azért előnyös, mert ők nem ismerik a múltadat, a sikereidet, vagy a kudarcaidat. Ha megtanulod helyesen alkalmazni ezt a technikát, akkor nagyon sikeres csapatot fogsz tudni építeni úgy, hogy soha nem leszel visszautasítva. Na hogy tetszik az ötlet?üzletasszony

 

Tegyük föl, hogy éppen a plázában vagy, bevásárlóközpontban, piacon, utcán, postán...teljesen mindegy. És ott találkozol egy emberrel, aki jó kiállású, szimpatikus, és úgy gondolod, hogy jó lenne megkérdezni, hogy egyáltalán nyitott-e. Csak nem tudod, hogy mit mondj neki. Nagyon egyszerű.

Megszólítás

Először is oda mész hozzá, és felteszel neki egy általános kérdést, amivel kicsit megtöröd a csendet. Én azt szoktam kérdezni, hogy:

- Megkérdezhetem, hogy idevalósi vagy? Itt laksz a környéken?

-Igen/nem

- Nagyon jó/tökéletes/remek/csodás...

-Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol?

-Válasz...

-De jó, az nagyon jó...(legyél izgatott)

Most jön a bókolás

- Azért szólítottalak  meg, mert szimpatikusnak/sikeresnek/jó kiállásúnak/értelmes embernek tűnsz...és szeretnék kérdezni valamit.

Most jön a kérdés

Igazából én egy amerikai cégnek dolgozom és a környéken akar bővíteni, és ehhez keres embereket. Lehet, hogy tudsz nekem segíteni! Azt akarom kérdezni, hogy kit  ismersz, aki nyitott amikor pénzkeresésről van szó a meglévő munkája mellett? NEM ÍGÉRHETEK SEMMIT! (ezt minden esetben el kell mondani)

A lehetséges válaszoküzletember

1. Köszi nem érdekel!

- Ki beszélt itt rólad? Én csak próbálok ismerkedni a környéken. Szó sem volt rólad. Azt kérdeztem, hogy ki az akit ismersz.... Én csak segítséget kértem, mivel értelmes embernek tűntél.... Bocsáss meg, valószínű tévedtem... Legyen szép napod...HATALMAS ugye? :)

2. A legjobb barátom most veszítette el a munkáját... A feleségem munkát keres... A sógoromat biztos érdekelné....

3. Miről van szó? Mit csinál a cég?

Ilyenkor soha ne ezt mond, hogy mi a cég neve, hanem, hogy mivel foglalkozik. Pl.: mi vagyunk a világon a legnagyobb VIP utazó klubja, a világ legnagyobb vásárlói közössége, vagy 23 éve vagyunk vezető cég a szépségápolásban...NEM ÍGÉRHETEK SEMMIT!!!

Nagyon fontos: ezután nem állsz le elmagyarázni, hogy pontosan mivel foglalkoztok, nem próbálsz neki eladni semmit!

Ha további kérdéseket akar feltenni akkor:

- Ha jól érzem szeretnél róla többet megtudni, és te nyitott vagy ugye? Jól értem? (bólogass)

Amivel tovább folytatod a beszélgetést az az, hogy: most nem igazán alkalmas, mert rohannom kell! Annyit tudok csinálni, hogy elkérem a számodat/az illető számát, felhívlak holnap, és elmondom a részleteket.

Aztán rohansz tovább miután megvan a telefonszám.

Amikor másnap felhívod, a kérdés amit mindig szoktam kérdezni az az, hogy: a múltkor azt mondtad, hogy nyitott vagy amikor plusz pénzről van szó. Komolyan gondoltad? Mert ilyenkor alá kell támasztaniuk amit mondtak azzal, hogy igen az vagyok, és megnézik azt amit te csinálsz.... Innét meg már könnyű.

siker

Ez a technika gyakorlást igényel, és bátorságot az elején. Ne aggódjatok, ha nem úgy megy, ahogy mennie kell az elején. Az első pár alkalom biztos nagyon gáz lesz. Mindenkinek az volt! De ha eleget gyakorolsz, akkor profi és megállíthatatlan leszel. Szóval soha nem fogsz kifogyni az emberekből.

Akár milyen kérdésetek van ezzel kapcsolatban, írjatok nekem emailt, vagy üzenjetek Facebookon. Örömmel veszem, ha írtok hozzászólást vagy, ha megosztjátok a sikereiteket. Szeretném hallani, hogy hogy mentek az első próbálkozások, és szívesen segítek.

Ha tetszett és hasznos volt, akkor nyugodtan Like-oljátok.

Ha úgy gondoljátok, hogy mások is tanulhatnak ebből a technikából, akkor nyugodtan osszátok meg velük is.

 

U.i.: Ha kíváncsi vagy, hogy mi az a 21 lépes, hogy sikeres vezető legyél, akkor tölts le azt az ingyenes programot, mely lepésről lépésre elmondja, hogy mit kell tenned.

Legyen csodálatos napotok.

Sig-XS

Peter Bonyai

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: otthoni munka network marketing üzletkötés direkt értékesítés mlm tréning mlm siker hálózat építés mlm blog siker tippek siker tanács siker ötletek mlm tippek mlm tanács otthoni üzlet mlm segítség

A bejegyzés trackback címe:

https://peterbonyai.blog.hu/api/trackback/id/tr325950456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása