HTML

Bonyai Peter

Friss topikok

Címkék

a siker titka (2) befolyásos (1) befolyásosság (1) blog (2) bónyai péter (2) Bónyai Péter (1) cél (1) célok (1) célok elérése (1) direkt (1) direkt értékesítés (2) elérni a célt (1) elérni a sikert (1) előny (1) építés (2) eredmény (2) eredmények (1) értékesítés (1) fejlődés (1) gazdaggá válni (1) gazdagnak lenni (1) gazdagság (2) hálózat (3) hálózatépítés (3) hálózati marketing (1) hálózat építés (4) hogy legyek sikeres (1) inspiráció (1) inspirálás (1) képzés (1) lezárás (1) marketing (3) megfelelő gondolkodás (1) megoldás (1) mlm (12) mlm blog (5) mlm hálózat (2) mlm képzés (1) mlm rendezvény (1) mlm rendszer (1) mlm siker (6) mlm tanács (3) mlm tanácsok (1) mlm tippek (4) mlm tréning (2) mlm vezető (5) motíváció (1) motíválás (1) multi level marketing (2) mult level marketing (1) munka (1) nehézségek (1) netwok marketing (1) network (1) network marketing (5) oktatás (1) online munka (1) ötlet (1) ötletek (1) otthoni (1) otthoni munka (1) otthoni üzlet (1) pénzkeresés (1) peter bonyai (1) probléma (1) rendezvény (1) segítség (1) siker (10) sikereket elérni (2) sikeres (3) sikeresen (1) sikeresnek lenni (3) sikeressé válni (4) sikeres ember (5) sikeres emberek (2) sikeres mlm (1) sikeres mlm vezető (1) sikere elérése (1) sikert elérni (1) siker ötletek (4) siker tanács (1) siker tippek (1) siker titka (3) siker titkai (2) szabadidő (1) személyiség (1) személyiségteszt (1) személyiségtípusok (1) szenvedés (1) tanács (1) tanulás (1) tapasztalat (1) tipp (1) tippek (1) több szabadidő (1) tréning (1) tudás (1) üzlet (2) üzleti (1) üzletkötés (1) vezető (4) boldogság (1) Bónyai Péter (3) célok elérése (1) éld az életet (1) érd el a célod (1) értékeld ami van (1) hála (1) hálásnak lenni (1) hálózat építés (1) legyél boldog (1) légy hálás (1) légy pozitív (1) maradj pozitív (1) megfelelő gondolkodás (1) megfelelő hozzáállás (1) mlm akadémia (1) mlm blog (2) mlm cég (1) mlm cégek (1) mlm hirdetés (1) mlm magazin (1) mlm magyar (1) mlm munka (1) mlm rendszer (2) mlm rendszerek (1) mlm siker (2) mlm üzlet (2) mlm vállalkozás (1) network marketing (2) online mlm (1) peter bonyai (1) pozitív gondolkodás (1) siker (1) siker titka (1) Címkefelhő

Miért nem vagy sikeres? Mi az amin változtatnod kell?

2014.04.01. 22:49 Bonyai Peter

Sziasztok!

Bónyai Péter vagyok!

MI LENNE HA MOST AZONNAL ADNÁNK AZ OTTHONI ÜZLETEDNEK EGY ÚJABB LÖKÉST AZZAL, HOGY EGY KIS APRÓ DOLGOT MEGVÁLTOZTATUNK A FEJÜNKBE?

A következő bejegyzésben el fogom mondani, hogy hogyan gondolkodj, hogy soha ne legyél sikeres :)Tuti, hogy pár ember nagyon ideges lesz, de biztos vagyok abban, hogy a cikk elolvasása után rengetegen lesztek, akik egy új tervvel a fejükben indítják be az üzletüket. Na hogy tetszik ez?

AMI A MEGGÁTOLJA AZT, HOGY JELEN PILLANATBAN AZT CSINÁLD AMIT KELL, NEM MÁS MINT: “MAJD, HA” GONDOLKODÁS.

Hadd magyarázzam el, hogy mit is jelent ez. A “majd, ha” gondolkodás nem más mint egy hit, hogy majd valami a jövőben meg fog változni (munkahely, költözés, idő, anyagiak…) ami majd megadja neked azt a lehetőséget, hogy beindítsd, vagy elkezd az üzletedet. Aki aktívan építi az üzletet, az folyamatosan hallja ezt a kifogást. Csak eddig még soha senki nem magyarázta el, hogy miről is van szó, és miért történik. A “majd, ha” hozzáállás az élet minden területén problémát tud okozni, és képes meggátolni, hogy akár miben változást érj el. Párkapcsolat, munkahely, karrier, üzlet, család…bukás

Mindjárt elmondom, hogy miről van szó:

Amikor valakivel beszélünk és próbálunk neki segíteni, gyakran kérdezzük, hogy: “hogy mennek a dolgok, mi az amiben tudok segíteni, hogy elérd a következő lépcsőfokot az üzletedben, mert tudom, hogy nem jönnek olyan eredmények amilyeneket szeretnél. Gyerünk és találjunk rá megoldást! Ugye gyakran előfordulnak hasonló párbeszédek, ha szponzorálunk valakit.

Általában két dolog van amiért valaki nem ér el sikereket. Vagy nem csinál valamit jól, vagy nem csinálja eleget. Ezt persze soha nem ismerik el. Soha nem kérdezik meg maguktól azt, hogy mit csinálhatnék jobban, és többet, hogy elérjem a kívánt sikereket. Inkább a sztorikra, problémákra támaszkodnak, ami nem más mint a “majd,ha” szituáció.

A “majd, ha” hozzáállás nem más mint egy kitaláció, mellyel csak magadat nyugtatod, hogy ne azt csináld amit kell. Valamint azt hangoztatják, hogy majd a jövőben valami fog történni, akkor neki fognak állni, és majd akkor aztán…. Ezek általában mindig jó kis sztorik amik mögé bújunk, hogy ne kelljen építeni az üzletet, és mindig igazságon alapulnak. Például:

“Az a baj, hogy most a munkám…rengeteg időmet elveszi. Szeretnék többet dolgozni az otthoni üzletemen, de hát a munkám most nagyon leköt. Semmire nincs időm. MAJD HA megszabadulok ettől a munkától, akkor majd igazán belehúzok. Mert ha új munkám lesz, akkor sokkal több időm lesz, és minden rendben lesz. Akkor aztán mindent bele fogok adni, és jönni fognak a kívánt eredmények…Tehát nem ÉN, hanem a munka, a párkapcsolatom, a lakhelyem, az idő…”

 

Tovább...

EZ NEM MÁS MINT EGY NEGATÍV BEIDEGZŐDÉS A FEJBEN, AMI ANNYIRA BELEIVÓDOTT AZ EMBER TUDATÁBA, HOGY ELHISZI MINDEZT SAJÁT MAGÁNAK.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterbonyai.blog.hu/api/trackback/id/tr355889923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása