HTML

Bonyai Peter

Friss topikok

Címkék

a siker titka (2) befolyásos (1) befolyásosság (1) blog (2) Bónyai Péter (1) bónyai péter (2) cél (1) célok (1) célok elérése (1) direkt (1) direkt értékesítés (2) elérni a célt (1) elérni a sikert (1) előny (1) építés (2) eredmény (2) eredmények (1) értékesítés (1) fejlődés (1) gazdaggá válni (1) gazdagnak lenni (1) gazdagság (2) hálózat (3) hálózatépítés (3) hálózati marketing (1) hálózat építés (4) hogy legyek sikeres (1) inspiráció (1) inspirálás (1) képzés (1) lezárás (1) marketing (3) megfelelő gondolkodás (1) megoldás (1) mlm (12) mlm blog (5) mlm hálózat (2) mlm képzés (1) mlm rendezvény (1) mlm rendszer (1) mlm siker (6) mlm tanács (3) mlm tanácsok (1) mlm tippek (4) mlm tréning (2) mlm vezető (5) motíváció (1) motíválás (1) multi level marketing (2) mult level marketing (1) munka (1) nehézségek (1) netwok marketing (1) network (1) network marketing (5) oktatás (1) online munka (1) ötlet (1) ötletek (1) otthoni (1) otthoni munka (1) otthoni üzlet (1) pénzkeresés (1) peter bonyai (1) probléma (1) rendezvény (1) segítség (1) siker (10) sikereket elérni (2) sikeres (3) sikeresen (1) sikeresnek lenni (3) sikeressé válni (4) sikeres ember (5) sikeres emberek (2) sikeres mlm (1) sikeres mlm vezető (1) sikere elérése (1) sikert elérni (1) siker ötletek (4) siker tanács (1) siker tippek (1) siker titka (3) siker titkai (2) szabadidő (1) személyiség (1) személyiségteszt (1) személyiségtípusok (1) szenvedés (1) tanács (1) tanulás (1) tapasztalat (1) tipp (1) tippek (1) több szabadidő (1) tréning (1) tudás (1) üzlet (2) üzleti (1) üzletkötés (1) vezető (4) boldogság (1) Bónyai Péter (3) célok elérése (1) éld az életet (1) érd el a célod (1) értékeld ami van (1) hála (1) hálásnak lenni (1) hálózat építés (1) legyél boldog (1) légy hálás (1) légy pozitív (1) maradj pozitív (1) megfelelő gondolkodás (1) megfelelő hozzáállás (1) mlm akadémia (1) mlm blog (2) mlm cég (1) mlm cégek (1) mlm hirdetés (1) mlm magazin (1) mlm magyar (1) mlm munka (1) mlm rendszer (2) mlm rendszerek (1) mlm siker (2) mlm üzlet (2) mlm vállalkozás (1) network marketing (2) online mlm (1) peter bonyai (1) pozitív gondolkodás (1) siker (1) siker titka (1) Címkefelhő

7 NAPI TEENDŐ, HOGY SIKERES OTTHONI ÜZLETET ÉPÍTS!

2014.03.31. 20:01 Bonyai Peter

KÍVÁNCSI VAGY, HOGY MI AZ A 7 DOLOG AMI MEGVÁLTOZTATHATJA AZ ÉLETEDET?

Akkor a imádni fogod amit írok…

A következő napi teendőket ne úgy értsd, hogy most kipróbálom, aztán majd lesz valami… Azért hívom napi teendőknek, mert minden nap kell őket gyakorolni folyamatosan addig, amíg el nem éred a kívánt eredményt. Utána meg már azért fogod csinálni, mert az életed részévé vállt :)

Azt kérdezed, hogy vajon működik-e? Ha az általam leírt lépéseket követed, és napi szinten gyakorlod, akkor az hihetetlen hatással lesz majd az életedre. Elkezded pozitívan látni a világot és rengeteg lehetőség nyílik majd meg előtted.siker

Hihetetlen de igaz! Hogy minden fejben dől el. Nálam is akkor változott meg minden, amikor elkezdtem másképp gondolkozni. Nem tanítok semmi olyat, ami saját magam ne próbáltam volna ki. Azért ajánlom, mert tudom, hogy működik. Tudom, mert tapasztaltam.

Szóval gyakorolj minden nap, legyél információ szomjas. Azaz tanulj, olvass, kepézd magad és napról-napra egy lépessél közelebb kerülsz az almaidhoz.

Csapjunk bele….

1. GONDOLKODÁSOD.

Ennek a helyén kell lennie. Itt most nem a napi gondolkodásról beszélek, hanem, hogy tudat alatt mit hiszel magadról és a sikereidről. Mi az amit igazán érzel magadról, hogy mi lehetséges számodra, hogy miként látod magad 2 év múlva. Sok ember pozitívan gondolkodik a napi teendők során, de tudat alatt nem hiszik el, hogy ők is lehetnek sikeresek. Szóval a helyes gondolkodásmódot úgy értem, hogy elhiszed, hogy neked is sikerülni fog. Ezt tudod, ezt érzed, és 100%-ig biztos vagy benne. Ezt nagyon fontos, hogy napi szinten csiszoljuk. Mindig foglalkoznunk kell azzal, hogy milyen gondolatokat alkotunk saját magunkról. A kezdetekben mindenki alábecsüli saját magát, aztán idővel ez változik.Sikeres gondolkozás

Szóval, hogy lehet ezt javítani, erősíteni? Napi meditációval. Ha még soha nem csináltad, akkor itt az ideje. (Én odáig vagyok érte :) Amikor meditálsz, akkor nyugalmi állapotban, látod magad abban a élethelyzetben, amit el szeretnél érni. Először meditálsz róla, hogy, és ilyenkor elképzeled, aztán idővel valósággá változik. Minden ami ma körülvesz engem, és minden amit ma elértem, egykor egy alomkép volt amit meditációk alatt láttam. Szóval nagyon nagy ereje van. Elég napi szinten 15 perc. A lényeg a rendszeresség.

Figyelj oda, hogy miről és milyen véleményt alkotsz. Figyelj a beszédedre, figyelj, hogy kikkel vagy napi kapcsolatban. Minden ami negatív, ki kell szűrni az életedből. Ez a titka a sikeres gondolkodásnak. Hidd el, hogy képes vagy rá, hogy neked is meg fog valósulni mindaz amit szeretnél, dolgozz rajta, erősítsd magadban a képet, és meg lesz az. Minden sikeres ember ugyanolyan ember mint te, csak ők megtanultak helyesen gondolkodni.

2. FOLYAMATOSAN TANULJ

 A siker tanulhatóEz nagyon fontos! Szinten imádom :) Napi 30 percet foglalkozz azzal, hogy új információra teszel szert. Azaz olvasol, hanganyagokat hallgatsz, videókat nézel. Mindezeket híres vezetőktől és sikeres emberektől. Olyanoktól mint Robert Kiyosaki, Randy Gage, Wayne Dyer, Tony Robbins, Dale Carnage, John Maxwell…és még sorolhatnám. Attol fugg, hogy milyen uzletagban dolgozol. Minden iparágnak rengeteg jó könyve van, amiből lehet tanulni. Ezek álltálában pozitívak, tanulságosak, és rengeteget lehet tanulni belőlük. Szóval csak ajánlani tudom, hogy naponta legalább 30 percet olvass. Az körülbelül 10 oldal naponta, ami 300 oldal havonta. Képzeld el, hogy mekkora hatást fog gyakorolni az életedre, ha havonta elolvasol egy könyvet egy sikeres embertől. El sem hiszed, hogy ez milyen szinten meg fogja változtatni a gondolkodásodat. A helyes gondolkodást nem csak az üzleti életben tanulod majd meg, hanem mint hétköznapi ember is. Ennyi elolvasott könyv után, egy teljesen más ember leszel. És ez a változás fogja majd elhozni neked a sikereket. Ha szeretnétek pár jó könyv címet, akkor nyugodtan írjatok nekem. Én rengeteget tudok ajánlani :)

3. LÉTESÍTS KAPCSOLATOKAT

 Ha az üzletkötésben, értékesítésben, vagy a network marketingben (MLM) ben dolgozol, akkor új kapcsolatokra van szükséged. Ha szeretnéd, hogy a meglévő, vagy a most induló üzleted beinduljon, akkor napi szinten új kapcsolatokra lesz szükséged. Sokan azt mondjak, hogy elengedhetetlen napi két új embert megismerni. Én erre azt mondom, hogy ez a minimum. Napi kettőt legalább… Szerinted, ha minden nap megismerkedsz két új emberrel, és ezt napi szinten újra és újra megteszed, akkor ez mennyire fogja növelni az esélyeidet, hogy sikeres üzletet építs? Attól függ, hogy mennyire vagy éhes a sikerre. Emberi kapcsolatokAki nagyon gyorsan eredményt akar elérni, annak azt ajánlom, hogy kezelje úgy mint egy munkát. Napi 20 ember a gyors sikerért elengedhetetlen. Nem kell őket egyből letámadni azzal amit mutatni akarsz nekik, vagy eladni nekik valamit, csak beszélgess velük, ismerd meg őket, tudj meg minél többet róluk, kérd el a telefonszámukat. Csak barátkozz. Gyakorold ezt a kepésséget is, hogy emberekkel kapcsolatot létesítesz. Kérdezz, kérdezz, kérdezz… Hogy,mit csinálnak, mi érdekli őket, mik a céljaik az életben, mennyire nyitottak…Ha az ember nyitott, úgyis észre fogod venni. Ha kicsit többet elárul, akkor lehet beszélgetni a problémákról, hogy mi az amivel nincsenek megelégedve. Hátha tudunk megoldást a problémájukra. De nem nyomulunk nagyon. Mert ha ezt megérzik, akkor visszatáncolnak. Az elején kicsit furcsának tűnik, de könnyen bele lehet tanulni. Éreztesd, hogy te csak segíteni akarsz nekik…

4. HÁLA ÉS MEGBECSÜLÉS

 A legtöbb ember életében azért nem történnek új dolgok, mert elfelejtenek hálásnak lenni azért ami van. Minden nap adj hálát azért ami van. Erre szánj napi 5-10 percet. Én ezt álltálában este lefekvéskor és felkeléskor szoktam átgondolni. Este, hogy mik voltak azok a dolgok a nap folyamán, amiért hálás lehetek, reggel pedig, mert új nap, új lehetőségek. Akkor is van miért hálás lehetsz, ha épp minden a feje tetején áll. Valamint ne felejtsd el használni a Köszönöm és a Kérem szépen szavakat. Nagyon nagy ereje van.
Látjátok a sikeres élet mint mondtam majdnem teljes egészében a fejben dől el. Először a fejben kell változtatni, aztán minden más változni fog a való életben is.

5. SZERESS, HOGY SZERESSENEK!

 Gondolom most azt kérdezitek, hogy ez hogy jön ide ugye? Ezalatt azt értem, hogy a legtöbb ember szereti, ha szeretik nem? De ehhez az kell, hogy te adj szeretet mások felé. Akkor kapsz, ha adsz. Ezalatt mind a családtagokat és az üzletfeleket értem. Napi két emberrel vedd fel a kapcsolatot, akik felől érdeklődsz. Mindig mással természetesen. Rengeteg név van a telefonodban, a facebookon, az email listádon. Hívd fel őket, vagy üzenj rájuk. Kérdezd meg, hogy hogy vannak, hogy alakulnak a dolgaik, gyerekek, hogy vannak…Ezt a szeretet, érdeklődés amit kisugárzol, viszonozni fogjak. Hidd el.

6. ROHANÓ VILÁG!

Mennyi időt töltesz az autódban? Vagy sétálással, buszozással, vonatozással? Nagyon sokan közülünk rengeteg időt töltünk el utazással. Ilyenkor álltálában zenét hallgatunk, újságot olvasunk, vagy berakunk egy CD-t… Ahelyett, hogy ezeket a fölösleges tevékenységeket végeznénk, inkább tegyünk be valami pozitív, felemelő hanganyagot, vagy videót. Rengeteg sikeres ember ad ki audiókat, videókat, amiből rengeteget lehet tanulni. Egy kedves ismerősöm napi 2 órát tölt azzal, hogy munkából oda-vissza utazzon. Képzeld el az heti szinten 10 óra. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a tudatod fejlesztése, hatalmas változásokat tud hozni az életedbe. Én soha nem megyek hosszabb távra anélkül, hogy ne lenne nálam a fülhallgatóm. Ilyenkor a Youtube-on található videókat szoktam hallgatni, vagy letöltök valami tréning programot. Szinte már a napi teendőimet képezik. Napi szinten én személy szerint 2-4  órát foglalkozok azzal, hogy tanuljak, és kepézzem magam.

7. MIÉRT!

Ez az a szó ami az egésznek a mozgató rugója. Hogy miért csinálod az üzletet. Erről még sokat fogtok hallani tőlem. Ezt mindenkinek magának kell megfogalmaznia, hogy miért kell sikereket elérni az üzletben. Tálán a férj, vagy a feleség miatt, esetleg a gyerekek,az  adósság miatt, vagy mert eleged van a jelenlegi életedből? Erről órákig tudnék beszélni. A legfontosabb, hogy kérdezd meg magadtól, hogy miért akarod, hogy sikeres legyél. De ne azt válaszold, hogy a pénz miatt. Hanem mi az igazan ami hajt? MiértGondolj a pénzen, a sikeren és a szabadidőn túl. Olyan dolgot keresünk, ami tele van érzelemmel. Amiről ha elkezdesz beszélni, akkor majdnem könnyezni kezd a szemed. Hogy segíthess a szüleidnek, hogy a gyerekednek soha ne kelljen nélkülöznie, és ne úgy nőjön fel mint te, hogy megmutasd a szüleidnek, hogy te igen is képes vagy rá, hogy támogasd a beteg testvéredet… Minél több érzelem van benne, annál nagyon lesz benned  hajtó erő, és annál könnyebben veszed majd az akadályokat. Ezt legjobb, ha minél előbb megfogalmazod magadban, és legyen leírva papírra. És ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnéd, akkor jó újra átolvasni, hogy újból feltöltődj energiával. Az a kis üzenet emlékeztetni fog, hogy miért csinálod az üzletet, és, hogy miért kell sikeresnek lenned.
Remélem, hogy tetszett az üzenetem és hasznát veszed. Szeretnék hallani rólatok is, hogy neked mi az amiért sikereket kell elérni. Nyugodtan lépjetek kapcsolatba velem Facebookon, vagy írjatok emailt. Hallani szeretnem a te Miért-edet.
Ha tetszett az üzenetem és úgy gondoljatok, hogy másnak is el kellene olvasnia, nyugodtan küldjétek a blogomra, ahonnét mindenki ingyenesen letöltheti.
Hiszek abban, hogy ezen a földön mindenki számára van elég jó. Hiszek abban, hogy mindenki sikeres és gazdag lehet. Ez az én misszióm. Hogy segítsek hétköznapi embereknek, hogy sikeresek legyenek.
Ha úgy gondoljátok, hogy sokat segítettem, akkor osszátok meg nyugodtan a bejegyzésemet, hogy mások is tanulhassanak belőle. Kommenteljétek, Like-oljátok. Ha velem szeretnétek kapcsolatba lépni, azt a Facebookon, vagy a Blogon keresztül megtehetitek. Szívesen veszem, ha írtok pár sort magatokról.
U.i.: Ha biztos akarsz lenni abban, hogy sikeres MLM vezetővé válj, akkor töltsd le az ingyenes “21 lépés, hogy sikeres MLM vezetővé válj” című programomat.
Isten áldjon benneteket és találkozunk a csúcson.
További szép napot.
Peter Bonyai2
Peter Bonyai

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterbonyai.blog.hu/api/trackback/id/tr1005888030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása